Skrivet av: igorsmatte | 2013/03/22

Lekdejt med Vanja

Idag hade jag och L, Vanjas matte bestämt att vi skulle gå upp till ekskogen och låta hundarna rejsa loss. Vi möttes utanför oss och Igor han blev hur glad som helst när han fick se sin bästis komma. Bella som visserligen har träffat Vanja innan var inte lika förtjust, definitivt inte när Igor och Vanja brötade på som två gangsters direkt när de sågs. Nä Bella hon är noga med ettiketten.

Eftersom Vanja och Igor inte alls brydde sig om hennes förmaningar tog hon saken i egna händer och läste paragrafer för Vanja som såg ut som ett frågetecken och Bella fick höra från mig att det faktiskt finns gränser för hur ilsk man får lov att vara. För att Bella skulle få sitt space släppte jag lös henne och Igor och Vanja fick gå kopplade bort till ängen. Där släpptes alla tre hundarna tillsammans.  Bella agerade polis en lång stund och så fort hon tyckte att Igor och Vanja härjade för häftigt var hon snabbt framme och talade om för stackars Vanja att hon skulle veta hut.

Men så fort vi började röra oss slappnade Bella av och uppträdde riktigt trevligt och fortsatte så resten av turen. Två nöjda hundar fick koppla av en stund när vi åter var hemma och fick även lite omvårdnad senare.


Lämna en kommentar

Kategorier